Shanghai Jianzhong ngadukung pisan pencegahan sareng kontrol wabah, nambihan lini produksi topeng Enpak

Shanghai Jianzhong mangrupikeun perusahaan khusus dina produksi produk kontrol indrawi. Saatos ngalaman baptisan wabah mahkota énggal, perang tanpa bubuk bubuk, perusahaan kami parantos ngawangun lini produksi topéng skala ageung, sareng kaluaran stabil masker mérek Enpak ngahontal 50.000 per dinten. Kalayan jenuh sacara bertahap paménta domestik, perusahaan kami parantos ngalegaan bisnisna ka nagara deungeun. Ayeuna, aya dua jinis masker anu diékspor: masker sanitary disposable sareng topeng bedah médis. Nagara ékspor kaasup langkung ti 50 nagara kaasup Éropa, Asia Tenggara, sareng Wétan Tengah.

Perusahaan urang gaduh bengkel produksi topeng lengkep. Lokakarya anu bersih sareng bebas debu tingkat 100,000 memenuhi standar bengkel pikeun produksi topeng. Proses produksi sasuai sareng ISO13485: 2016 "Sistem Manajemen Mutu Alat Médis pikeun Syarat Pangaturan". Genep prosés utama ngajantenkeun virus tiasa ngamangpaatkeun: 1. Strip irung plastik, langkung pas sareng irung; 2. Ngepaskeun desain raray, nyayogikeun anu hadé; 3. Katun murni talina elastis tinggi nguping, Ceuli pikaresepeun sareng henteu kaku; 4. Perawatan éléktrét, ningkatkeun pangaruh nyaring, perméabilitas hawa anu langkung saé; 5. Bahan super ramah kulit serat, hipu sareng henteu ngairitasi; 6. Edging seamless, geulis tur loma.

Parusahaan urang gaduh kualifikasi ékspor lengkep sareng suplai stabil. Sertifikasi CE Éropa, topéng bedah médis ogé parantos ditambihan kana daptar bodas Menteri Perdagangan Ékspor. Masing-masing indéks topéng ngagaduhan laporan sertifikasi agénsi tés: laporan tés anu dikaluarkeun ku TUV Sértipikasi Jerman Kidul sareng Pusat Pangujian anu minuhan topeng bedah médis EN14683 EU; tés PONY Puni ngaluarkeun efisiensi filtrasi 99%, sareng sarat résistansi pernapasan sasuai sareng laporan GB T 32610 -2016 Test spésifikasi téknis topéng pelindung sadidinten. Perusahaan kami gaduh kapasitas produksi anu stabil, pangiriman tepat waktu, sareng peringkat kiridit A salami mangtaun-taun. Éta perusahaan kalayan kerjasama jangka panjang.

Sapanjang jalan, kami bersyukur. Kuring bersyukur pikeun pangrojong sareng bantosan para pamimpin dina sadaya tingkatan. Epidemi tungtungna bakal musna. Janten waspada dina waktos perdamaian sareng janten kuat mangrupikeun salamet jangka panjang perusahaan. Sacara internal, urang ngarobih sistem manajemen, netepkeun sistem perusahaan modéren anu langkung lengkep, ngagancangkeun inovasi téknologi, sareng ningkatkeun daya saing inti produk; jaba, urang narékahan pikeun mecah monopoli téknologi luar nagri sareng halangan perdagangan, sareng ningkatkeun reputasi internasional sareng reputasi merek nasional Ku sabab kitu, kuring miharep topéng mérek Enpak laris ogé di panjuru dunya.

.png3


Pos waktos: Aug-28-2020