Kantong Pensil, gusset, segel panas

Sterilization Pouches, gusseted, heat seal

Pedaran pondok:

Detil Produk: MPACK Heat Sealing Gusseted Pouches anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami. Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng sterilisasi Formaldehida. Panghalang mikroba unggulan nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 70g. Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap. Pilem kompléks PET / CPP kompléks. Muka bersih sareng gratis serat. Tripel band segel ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Kantong MPACK Panas Sealing Gusseted anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 urang.

Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng sterilisasi Formaldehida.

Panghalang mikroba unggulan nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 70g. Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap.

Pilem kompléks PET / CPP kompléks.

Muka bersih sareng gratis serat.

Segel band tripel sareng hiji segel nguatkeun tambahan pikeun integritas paket anu langkung luhur.

180 dinten hirup rak sanggeus disterilkeun.

Disertakeun ku CE, FDA.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
1401 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 100x50x360mm 100PCS
1402 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 150x50x400mm 100PCS
1403 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 150x50x460mm 100PCS
1404 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 200x55x500mm 100PCS
1405 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 300x80x550mm 100PCS
1406 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 100x50x300mm 100PCS
1407 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 200x55x400mm 100PCS
1408 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 250x65x480mm 100PCS
1409 Kantong sterililasi, gusset, segel panas 420x100x570mm 100PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali