Tyvek Lulugu kantong

Tyvek Header bags

Pedaran pondok:

Detil Produk: Kantong lulugu didamel tina pilem komposit médis sareng bahan TYVEK. Fitur utami nyaéta adaptasi sareng paket alat médis henteu teratur. Résistansi tusukan anu kuat, pisibilitas anu saé, résistansi anu hadé sareng stabilitas Cocog sareng ésterilisasi oksida pérterilisasi, low sterilization formaldehida suhu rendah, sterilisasi iradiasi, hidrogén péroxida.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Kantong lulugu didamel tina pilem komposit médis sareng bahan TYVEK.

Fitur utami nyaéta adaptasi sareng paket alat médis henteu teratur.

Résistansi tusukan kuat, pisibilitas alus, résistansi alus teuing jeung stabilitas

Cocog sareng sterilisasi étilé oksida, sterilisasi formaldehida suhu rendah, sterilisasi iradiasi, hidrogén péroxida.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali