Plasma

Plasma

Pedaran pondok:

Perkenalan Produk: Jalur indikator ieu disimpen dina bungkus atanapi wadah pikeun ngawaskeun sababaraha atanapi sadayana parameter tina prosés hidrési péroxida péroxilisasi suhu handap. Kelas 4 indikator kimia saluyu sareng ISO 11140-1 Warna na janten beureum janten konéng, sareng prosés na atra. Instan, akurat sareng merenah. Spésifikasi: Kode Pedaran Ukuran Unit / Box Plasma Indikator 20mm x 100mm 200PCS


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produk:

Jalur indikator ieu disimpen dina jero bungkus atanapi wadah pikeun ngawaskeun sababaraha atanapi sadayana parameter tina prosés hidrési péroxida peroksida suhu rendah.

Kelas 4 tina indikator kimia saluyu sareng ISO 11140-1

Warna na janten beureum janten konéng, sareng prosés na atra.

Instan, akurat sareng merenah.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
  Indikator Plasma 20mm x 100mm 200PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    EO

    EO