Tentang Kami

Profil Perusahaan

    Didirikeun taun 1988, Shanghai Jianzhong Medical Packaging Co., Ltd. mangrupikeun produsen bungkus sterilisasi pangageungna pikeun alat médis di Cina. Produk utami kalebet kantong plastik kertas médis, kantong kertas kertas, kantong foil aluminium, kertas keriput, lawon non-anyaman sareng solusi bungkusan pabrik, anu cocog pikeun étilén oksida, sinar gamma, plasma sareng sterilisasi uap suhu luhur. Penjualan sapanjang pabrik alat médis domestik sareng lembaga médis, sareng diékspor ka Amérika Serikat, Eropa, Asia Tenggara sareng langkung ti 50 nagara sareng daérah. Tanggal 17 Méi 2013, dewan katilu anu énggal didaptarkeun suksés.

2

Budaya Perusahaan

Jianzhong, satia sareng soleh, ngajaga citra Jianzhong;

Jianen, kalayan sukur, ngalayanan palanggan sakumna haté;

Ngawangun kaamanan, ngajagi kaamanan, sareng ngudag karir séhat;

CCB, kajujuran sareng integritas, sareng kawani pikeun tanggung jawab;

Ngawangun sareng nyiptakeun, ngabaru sareng ngarobih, sareng aktip maju payun;

Ngawangun Rong, bagikeun tanggung jawab sareng pamekaran umum sareng kamajuan;

Jianle, optimis, motivasi diri terus-terusan;

Jianye, teraskeun ningkatkeun, ngadorong katekunan profesional.

1