Tyvek Sterilisasi Reels sareng Kantong

Tyvek Sterilization Reels and Pouches

Pedaran pondok:

Detil Produk: MPACK Tyvek Sterilization Reels and Pouches anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami. MPACK Tyvek Sterilization Reels and Pouches didamel tina pilem PET / PE anu transparan, digabungkeun sareng Tyvek ti DuPont, kalayan indikator prosés bebas toksik anu disahkeun ku ISO11140-1. Éta cocog pikeun sterilisasi Plasma sareng Hidrogen Peroksida VH2O2, Étiléna Oksida EO dérilisasi sareng sterilisasi radiasi IRRAD ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

MPACK Tyvek Sterilization Reels sareng Pouches patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami.

MPACK Tyvek Sterilization Reels and Pouches didamel tina pilem PET / PE anu transparan, digabungkeun sareng Tyvek ti DuPont, kalayan indikator prosés bebas toksik anu disahkeun ku ISO11140-1. Éta cocog pikeun sterilisasi Plasma kalayan Hidrogen Peroksida VH2O2, Étiléna Oksida EO sterilisasi sareng radiasi sterilisasi IRRAD.

Kalayan sipat panghalang mikroba anu hadé, breathability, kalenturan, résistansi tusukan sareng kinerja panyegelan sasarengan.

Muka bersih sareng gratis serat.

Disertakeun ku CE, FDA.

* Tyvek mangrupikeun mérek dagang kadaptar ti perusahaan DuPont

Spésifikasi :

011

 

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
1601 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 75mm x 70m 5Roll
1602 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 100mm x 70m 4Rulung
1603 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 150mm x 70m 2Rulung
1604 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 200mm x 70m 2Rulung
1606 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 250mm x 70m 2Rulung
1607 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 300mm x 70m 1Roll
1608 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 350mm x 70m 1Roll
1609 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 400mm x 70m 1Roll
1610 Reel Sterilisasi Plasma, datar, segel panas 500mm x 70m 1Roll

022

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
1501 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 75x200mm 200PCS
1502 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 100x270mm 200PCS
1503 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 150x300mm 200PCS
1504 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 160x450mm 200PCS
1505 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 250x500mm 200PCS
1506 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 320x550mm 200PCS
1507 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 200x400mm 200PCS
1508 Plasma Sterlilzation Pouches, datar, segel panas 350x750mm 200PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali