Ngabungkus Kertas Crepe

Wrapping Crepe Paper

Pedaran pondok:

Perkenalan Produk: MPACK Wrapping Crepe Paper anu patuh kana ISO11607 sareng EN868-2, sareng didamel standar jaminan kualitas ISO13485 kami. MPACK Nawarkeun rupa-rupa bungkus crepe pikeun tujuan anu béda-béda, aranjeunna madr ku bahan selulosa 100%, sareng cocog pikeun uap, Étiléna Oksida, Formaldehida sareng metode sterilisasi Iradiasi, éta mangrupikeun pilihan anu aman sareng ekonomis pikeun bungkus baki nyaéta CSSD. Sipat panghalang mikroba anu hadé, breathability sareng kalenturan. Luhur ...


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produk:

MPACK Wrapping Crepe Paper cocog sareng ISO11607 sareng EN868-2, sareng didamel standar jaminan kualitas ISO13485 kami.

MPACK Nawarkeun rupa-rupa bungkus crepe pikeun tujuan anu béda-béda, aranjeunna madr ku bahan selulosa 100%, sareng cocog pikeun uap, Étiléna Oksida, Formaldehida sareng metode sterilisasi Iradiasi, éta mangrupikeun pilihan anu aman sareng ekonomis pikeun bungkus baki nyaéta CSSD.

Sipat panghalang mikroba anu hadé, breathability sareng kalenturan.

Efisiensi filtrasi baktéri tinggi (BFE)

Kelas lemes pikeun régang langkung luhur sareng tilepan langkung gampang.

Pambajak Cairan Anu Saé.

Warna: Biru, Héjo, Bodas, Sadia dina ukuran anu béda-béda.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
WCP3030 Ngabungkus Kertas Crepe 30cm x 30cm 2000 pcs
WCP4040 Ngabungkus Kertas Crepe 40cm x 40cm 500 pcs
WCP4545 Ngabungkus Kertas Crepe 45cm x 45cm 500 pcs
WCP5050 Ngabungkus Kertas Crepe 50cm x 50cm 500 pcs
WCP6060 Ngabungkus Kertas Crepe 60cm x 60cm 500 pcs
WCP7575 Ngabungkus Kertas Crepe 75cm x 75cm 200 pcs
WCP9090 Ngabungkus Kertas Crepe 90cm x 90cm 200 pcs
WCP100100 Ngabungkus Kertas Crepe 100cm x 100cm 200 pcs
WCP120120 Ngabungkus Kertas Crepe 120cm x 120cm 100 pcs

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali