Pita Plasma

Plasma Tape

Pedaran pondok:

Detil Produk: Produk ieu nyangkut kana bungkus (atanapi wadahna) pikeun disterilkeun, pikeun ngalereskeun bungkus (atanapi kontainer) sareng nyirian naha bungkus (atanapi kontainer) parantos disterilkeun, supados teu nyampur sareng bungkus anu henteu dieilis (atanapi wadah). Saatos siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia janten tina biru janten beureum, sareng prosés na atra. Viskositas kuat, henteu gampang murag. Tiasa kacatet ku nyerat. Spesifikasi: Ukuran Pedaran Ukuran Un ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Produk ieu nyangkut dina bungkus (atanapi kontainer) pikeun disterilkeun, pikeun ngalereskeun bungkus (atanapi kontainer) sareng nyirian naha bungkus (atanapi wadah) parantos disterilkeun, supados teu nyampur sareng bungkus anu henteu dieilis (atanapi wadah).

Saatos siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia janten tina biru janten beureum, sareng prosés na atra.

Viskositas kuat, henteu gampang murag.

Tiasa kacatet ku nyerat.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
9035021 Pita Plasma 19mm x 50m 117Roll

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali