Kantong Kertas sterilisasi

Sterilization Paper Bag

Pedaran pondok:

Detil Produk: MPACK Sterilization Paper Bags anu patuh kana ISO 11607 sareng EN868-4, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami. Panghalang mikroba unggulan nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 70g. Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng sterilisasi Formaldehida. Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap. 180 dinten hirup rak sanggeus disterilkeun. Spesifikasi: Ukuran Pedaran Ukuran Unit / Box 9 ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

MPACK Sterilization Paper Bags anu patuh kana ISO 11607 sareng EN868-4, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami.

Panghalang mikroba unggulan nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 70g.

Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng sterilisasi Formaldehida.

Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap.

180 dinten hirup rak sanggeus disterilkeun.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
9035225 Kantong Kertas sterilisasi 90x50x150mm 1000PCS
9035226 Kantong Kertas sterilisasi 90x50x250mm 1000PCS
9035230 Kantong Kertas sterilisasi 100x50x150mm 1000PCS
9035003 Kantong Kertas sterilisasi 110x30x190mm 1000PCS
9035232 Kantong Kertas sterilisasi 110x45x190mm 1000PCS
9035227 Kantong Kertas sterilisasi 140x75x250mm 1000PCS
9035228 Kantong Kertas sterilisasi 140x50x330mm 1000PCS
9035004 Kantong Kertas sterilisasi 140x75x360mm 1000PCS
9035229 Kantong Kertas sterilisasi 180x95x380mm 1000PCS
9035231 Kantong Kertas sterilisasi 190x65x330mm 1000PCS
9035007 Kantong Kertas sterilisasi 250x100x380mm 250PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali