• .png1-1
  • .png2
  • .png3
  • 03

Didirikeun taun 1988, Shanghai Jianzhong Medical Packaging Co., Ltd. mangrupikeun produsen bungkus sterilisasi pangageungna pikeun alat médis di Cina. Produk utami kalebet kantong plastik kertas médis, kantong kertas kertas, kantong foil aluminium, kertas keriput, lawon non-anyaman sareng solusi bungkusan pabrik, anu cocog pikeun étilén oksida, sinar gamma, plasma sareng sterilisasi uap suhu luhur. Penjualan sapanjang pabrik alat médis domestik sareng lembaga médis, sareng diékspor ka Amérika Serikat, Eropa, Asia Tenggara sareng langkung ti 50 nagara sareng daérah. Tanggal 17 Méi 2013, dewan katilu anu énggal didaptarkeun suksés.

Maca deui

Kadatangan Anyar

Produk

EO

EO