Taros Kami

Shanghai Jianzhong Médis Pakét Co., Ltd.

Alamat

Bldg 16, 789 # Puxing Road, Shanghai, Cina

Telepon

86 21 54315666

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

 

3
2
1

Ngaran: Cherry Huang

Telp: 18674144803

Wechat: huangming0803

Ngaran: Richard Yang

Telp: 15961150804

Wechat: Richard-UP

Ngaran : Janice Sui
Tel : 18217346264
Wechat : kim_janice
Skype : suijanice

Hoyong damel sareng urang?