Paket Uji Bowie & Dick

Bowie & Dick Test Pack

Pedaran pondok:

Perkenalan Produk: Bowie & Dick Test Pack digunakeun pikeun ngawaskeun éposisi hawa sareng perméabilitas sterilizer uap, anu kondusif pikeun pangropéa rutin tina sterilizer. Kertas tés paméré anu diwangun ku indikator kimia bébas timah ditempatkeun di antara kertas keropos sareng dibungkus dina kertas crepe kalayan indikator uap di luhur bungkus. Lembar tés anu gampang dibaca tiasa ngaidentipikasi kalepatan sareng tiasa dirékam sareng diarsipkeun.  


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produk:

Bowie & Dick Test Pack digunakeun pikeun ngawaskeun sékrési hawa sareng perméabilitas sterilizer uap, anu kondusif pikeun pangropéa rutin tina sterilizer.

Kertas tés paméré anu diwangun ku indikator kimia bébas timah ditempatkeun di antara kertas keropos sareng dibungkus dina kertas crepe kalayan indikator uap di luhur bungkus.

Lembar tés anu gampang dibaca tiasa ngaidentipikasi kalepatan sareng tiasa dirékam sareng diarsipkeun.

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali