Kantong foil Aluminium

Aluminum Foil Bags

Pedaran pondok:

Detil Produk: Kantong foil aluminium didamel tina bahan komposit multilayer kalayan sipat panghalang tinggi. Éta ngagaduhan ciri cahaya-buktina, Uap-buktina, anti rembesan, résistansi tusukan anu kuat sareng umur panjang. Cocog pikeun bungkus bal katun yodium, bola katun alkohol, perban, ganti baju kitosan sareng alat médis anu beueus atanapi cair. Cocog pikeun sterilisasi iradiasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Kantong foil aluminium didamel tina bahan komposit multilayer kalayan sipat panghalang tinggi.

Éta ngagaduhan ciri cahaya-buktina, Uap-buktina, anti rembesan, résistansi tusukan anu kuat sareng umur panjang.

Cocog pikeun bungkus bal katun yodium, bola katun alkohol, perban, ganti baju kitosan sareng alat médis anu beueus atanapi cair.

Cocog pikeun sterilisasi iradiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali