Pita ETO

ETO Tape

Pedaran pondok:

Pambuka Produk: Produk ieu nyangkut kana bungkus (atanapi wadah) pikeun disterilkeun, pikeun ngalereskeun bungkus (atanapi kontainer) sareng nyirian naha bungkus (atanapi kontainer) parantos disterilkeun, supados teu nyampur sareng bungkus anu henteu dieilis (atanapi wadah). Saatos daur sterilisasi, warna pita indikator kimia robah tina warna pink janten héjo, sareng prosés na atra. Viskositas kuat, henteu gampang murag. Tiasa kacatet ku nyerat. Spésifikasi: Pedaran Kode ...


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produk:

Produk ieu nyangkut dina bungkus (atanapi kontainer) pikeun disterilkeun, pikeun ngalereskeun bungkus (atanapi kontainer) sareng nyirian naha bungkus (atanapi wadah) parantos disterilkeun, supados teu nyampur sareng bungkus anu henteu dieilis (atanapi wadah).

Saatos daur sterilisasi, warna pita indikator kimia robah tina warna pink janten héjo, sareng prosés na atra.

Viskositas kuat, henteu gampang murag.

Tiasa kacatet ku nyerat.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
9035017 EO Pita 12.5mm x 50m 180Rulung
9035019 EO Pita 19mm x 50m 117Roll

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali