Napas Middile Kantong

Middile breath Pouch

Pedaran pondok:

Detil Produk: Kantong Napas Pertengahan didamel tina pilem komposit sareng bahan kertas dialisis médis Fitur utama nyaéta adaptasi sareng paket alat médis anu henteu teratur. Résistansi tusukan kuat, pisibilitas alus, résistansi alus teuing jeung stabilitas. Cocog sareng sterilisasi étilé oksida, sterilisasi formaldehida suhu rendah, sterilisasi iradiasi.


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Kantong Napas Pertengahan didamel tina pilem komposit sareng bahan kertas dialisis médis

Fitur utami nyaéta adaptasi sareng paket alat médis anu henteu teratur.

Résistansi tusukan kuat, pisibilitas alus, résistansi alus teuing jeung stabilitas.

Cocog sareng sterilisasi étilé oksida, sterilisasi formaldehida suhu rendah, sterilisasi iradiasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali