Sterilisasi Reels, datar, segel panas

Sterilization Reels, flat, heat seal

Pedaran pondok:

Detil Produk: MPACK Heat Sealing Flat Reels anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami. Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng Formaldehida Stérilisasi. Panghalang mikroba anu unggul nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 80g. Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap. Pilem kompléks PET / CPP kompléks. Muka bersih sareng gratis serat. Segel band Triple pikeun ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

MPACK Heat Sealing Flat Reels anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami.

Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng Formaldehida Stérilisasi.

Panghalang mikroba anu unggul nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 80g.

Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap.

Pilem kompléks PET / CPP kompléks.

Muka bersih sareng gratis serat.

Segel band Triple pikeun integritas paket anu langkung luhur.

180 dinten hirup rak sanggeus disterilkeun.

Disertakeun ku CE, FDA.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
1201 Reel sterilisasi, datar, segel panas 50mmx200m 12Roll
1202 Reel sterilisasi, datar, segel panas 75mmx200m 8Roll
1203 Reel sterilisasi, datar, segel panas 100mmx200m 6Rulung
1204 Reel sterilisasi, datar, segel panas 150mmx200m 4Rulung
1205 Reel sterilisasi, datar, segel panas 200mmx200m 2Rulung
1206 Reel sterilisasi, datar, segel panas 250mmx200m 1Roll
1207 Reel sterilisasi, datar, segel panas 300mmx200m 1Roll
1208 Reel sterilisasi, datar, segel panas 350mmx200m 1Roll
1209 Reel sterilisasi, datar, segel panas 400mmx200m 1Roll
1210 Reel sterilisasi, datar, segel panas 120mmx200m 4Rulung
1211 Reel sterilisasi, datar, segel panas 55mmx200m 10Roll

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali