Kantong sterilisasi, datar, segel nyalira

Sterilization Pouches, flat, self seal

Pedaran pondok:

Detil Produk: Kantong MPACK Self Sealing Sterilization patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami. Kantong MPACK Self Sealing Sterilization tos dipilikeun sareng gampang & gancang digégél tanpa alat panyegel. Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng sterilisasi Formaldehida. Panghalang mikroba unggulan nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 70g. Résistansi anu unggul dina kakuatan baseuh, p ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Kantong MPACK Self Sealing Sterilization cocog sareng ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami.

Kantong MPACK Self Sealing Sterilization tos dipilikeun sareng gampang & gancang digégél tanpa alat panyegel.

Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng sterilisasi Formaldehida.

Panghalang mikroba unggulan nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 70g. Réésénsi anu hadé dina kakuatan baseuh, kinerja anu saé utamina dina sterilisasi uap.

Pilem kompléks PET / CPP kompléks.

Muka bersih sareng gratis serat.

Segel band tripel sareng hiji segel nguatkeun tambahan pikeun integritas paket anu langkung saé.

Indikator internal sareng éksternal.

180 dinten hirup rak sanggeus disterilkeun.

Disertakeun ku CE, FDA.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
1001 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 60x (200 + 30) mm 200PCS
1002 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 90x (170 + 30) mm 200PCS
1003 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 90x (220 + 30) mm 200PCS
1004 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 130x (240 + 30) mm 200PCS
1005 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 200x (320 + 30) mm 200PCS
1006 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 250x (370 + 30) mm 200PCS
1007 Kantong sterililasi, datar, segel nyalira 300x (420 + 30) mm 100PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali