EO

EO

Pedaran pondok:

Perkenalan Produk: Jalur indikator ieu disimpen dina bungkus atanapi wadah pikeun ngawaskeun sababaraha atanapi sadayana parameter tina prosés éterilisasi étilén oksida. Kelas 4 tina indikator kimia saluyu sareng ISO 11140-1 Warna na janten tina pink janten coklat, sareng prosés na atra. Instan, akurat sareng merenah. Spésifikasi: Kode Pedaran Ukuran Unit / Box 9035012 EO Indikator 20mm x 100mm 200PCS


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produk:

Jalur indikator ieu disimpen dina jero bungkus atanapi wadah pikeun ngawaskeun sababaraha atanapi sadayana parameter tina prosés sterilisasi étiléna oksida.

Kelas 4 tina indikator kimia saluyu sareng ISO 11140-1

Warnana robah tina pink kana coklat, sareng prosés na atra.

Instan, akurat sareng merenah.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
9035012 Indikator EO 20mm x 100mm 200PCS

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali