Stilisasi Reels, gusset, segel panas

Sterilization Reels, gusseted, heat seal

Pedaran pondok:

Detil Produk: MPACK Heat Sealing Gusseted Reels anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami. Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng Formaldehida Stérilisasi. Panghalang mikroba anu unggul nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 80g. Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap. Pilem kompléks PET / CPP kompléks. Muka bersih sareng gratis serat. Segel band Triple pikeun ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

MPACK Heat Sealing Gusseted Reels anu patuh kana ISO11140-1, ISO11607 sareng EN868-5, sareng didamel dina standar jaminan kualitas ISO13485 kami.

Indikator prosés bébas bébas-toksik, bébas pikeun uap, Étiléna Oksida sareng Formaldehida Stérilisasi.

Panghalang mikroba anu unggul nganggo kertas kelas médis 60g atanapi 80g.

Kakuatan baseuh anu unggul, kinerja anu saé khususna dina sterilisasi uap.

Pilem kompléks PET / CPP kompléks.

Muka bersih sareng gratis serat.

Segel band Triple pikeun integritas paket anu langkung luhur.

180 dinten hirup rak sanggeus disterilkeun.

Disertakeun ku CE, FDA.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
1301 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (75 + 25) mm x 100m 8Roll
1302 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (100 + 50) mm x 100m 6Rulung
1303 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (150 + 50) mm x 100m 4Rulung
1304 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (200 + 55) mm x 100m 2Rulung
1305 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (250 + 60) mm x 100m 2Rulung
1306 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (300 + 65) mm x 100m 2Rulung
1307 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (350 + 70) mm x 100m 2Rulung
1308 Reel Sterililasi, gusset, segel panas (400 + 75) mm x 100m 2Rulung

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali