Lambaran ngabungkus

Wrapping Sheet

Pedaran pondok:

Detil Produk: Mpack nawiskeun seueur lambar SMMMS Wrapping pikeun tujuan anu béda, éta diwangun ku 5 lapisan lawon polipropilén anu henteu ditenun, sareng cocog pikeun uap, Étiléna Oksida, Formaldehida, Iradiasi, Plasma sareng metode sterilisasi VH2O2. Sipat panghalang mikroba anu hadé, breathability sareng kalenturan. Efisiensi filtrasi baktéri tinggi (BFE). Peunteun lemes pikeun manteng langkung luhur sareng langkung gampang ngalipet Cairan Pambetihan Alus. Ringan (40g) sedeng (50g) beurat (60g) kanggo pilihan. Warna: ...


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Produk:

Mpack nawarkeun rupa-rupa lambar SMMMS Wrapping pikeun tujuan anu béda, éta diwangun ku 5 lapisan lawon polipropilén anu henteu ditenun, sareng cocog pikeun uap, Étiléna Oksida, Formaldehida, Iradiasi, Plasma sareng metode sterilisasi VH2O2.

Sipat panghalang mikroba anu hadé, breathability sareng kalenturan.

Efisiensi filtrasi baktéri tinggi (BFE).

Peunteun lemes pikeun manteng langkung luhur sareng tilepan langkung gampil

Pambajak Cairan Anu Saé.

Ringan (40g) sedeng (50g) beurat (60g) kanggo pilihan.

Warna: biru, héjo, whtte, biru / héjo, pink / ungu

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
SMS3030 Lambaran Ngabungkus SMMMS 30cm x 30cm 2000 pcs
SMS4040 Lambaran Ngabungkus SMMMS 40cm x 40cm 500 pcs
SMS4545 Lambaran Ngabungkus SMMMS 45cm x 45cm 500 pcs
SMS5050 Lambaran Ngabungkus SMMMS 50cm x 50cm 500 pcs
SMS6060 Lambaran Ngabungkus SMMMS 60cm x 60cm 500 pcs
SMS7575 Lambaran Ngabungkus SMMMS 75cm x 75cm 200 pcs
SMS9090 Lambaran Ngabungkus SMMMS 90cm x 90cm 200 pcs
SMS100100 Lambaran Ngabungkus SMMMS 100cm x 100cm 200 pcs
SMS120120 Lambaran Ngabungkus SMMMS 120cm x 120cm 100 pcs


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    EO

    EO