Pita Autoklaf

Autoclave Tape

Pedaran pondok:

Pambuka Produk: Produk ieu nyangkut kana bungkus (atanapi wadah) pikeun disterilkeun, pikeun ngalereskeun bungkus (atanapi kontainer) sareng nyirian naha bungkus (atanapi kontainer) parantos disterilkeun, supados teu nyampur sareng bungkus anu henteu dieilis (atanapi wadah). Saatos siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia janten tina warna krem ​​janten hideung, sareng prosés na atra. Viskositas kuat, henteu gampang murag. Tiasa kacatet ku nyerat. Spésifikasi : Code Descriptio ...


Detil Produk

Tanda Produk

Perkenalan Produk:

Produk ieu nyangkut dina bungkus (atanapi kontainer) pikeun disterilkeun, pikeun ngalereskeun bungkus (atanapi kontainer) sareng nyirian naha bungkus (atanapi wadah) parantos disterilkeun, supados teu nyampur sareng bungkus anu henteu dieilis (atanapi wadah).

Saatos siklus sterilisasi, warna pita indikator kimia janten tina warna krem ​​janten hideung, sareng prosés na atra.

Viskositas kuat, henteu gampang murag.

Tiasa kacatet ku nyerat.

Spésifikasi :

Kodeu Katerangan Ukuranna Unit / Box
9035014 Pita Autoklaf 12.5mm x 50m 180Rulung
9035015 Pita Autoklaf 19mm x 50m 117Roll
9035018 Pita Autoklaf 19mm x 55m 117Roll
9035020 Pita Autoklaf 20mm x 50m 117Roll
9035016 Pita Autoklaf 25mm x 50m 90Roll

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali