Kasempetan sareng tantangan aya babarengan, sareng bungkusan pinter médis janten trend umum kapayunna

Dina taun-taun ayeuna, ku pamekaran gancang industri farmasi domestik, perusahaan farmasi parantos langkung merhatoskeun kana bungkusan, sareng kamajuan kontinyu tina bungkusan sareng téknologi percetakan, nilai kaluaran bungkusan apoték nagara kuring parantos nunjukkeun tren taun tumuh anu tumuh ku taun. Numutkeun ka "Survei Status Pasar Kemasan Farmasi Farmasi Cina 2019-2025 sareng Laporan Prospék Pangembangan" anu dikaluarkeun ku Jaringan Panilitian Industri Cina, industri kemasan farmasi parantos nyatakeun 10% tina total nilai kaluaran bungkusan domestik, sareng industri ngagaduhan masa depan anu cerah.

Pasar ngarobah gancang, sareng kasempetan sareng tantangan aya babarengan. Di hiji sisi, kalayan ningkat sacara bertahap tingkat konsumsi masarakat sareng paningkatan éstétika anu teras-terasan, bungkusan médis nampilkeun karakteristik kapribadian anu dirobih sareng kinerja lingkungan anu ningkat. Dina waktos anu sasarengan, kalayan nerapkeun vérsi anyar UU Administrasi Narkoba, industri umumna percaya yén liberalisasi laun penjualan online obat resép mangrupikeun tren umum, anu ogé ngandung hartos yén paménta panyimpenan, transportasi sareng bungkusan ningkat ku ningkatna penetrasi Internét. Sacara umum, ukuran pasar industri bungkusan farmasi dipiharep langkung ngajantenkeun di payun, sareng struktur penawaran sareng permintaan ogé diarepkeun bakal teras-terasan ditingkatkeun. Dina persaingan pasar anu beuki sengit, perusahaan bungkusan apoték domestik kedah milari jalur anyar pikeun transformasi sareng terobosan.

Di sisi anu sanésna, kalayan pamekaran teras-terasan téknologi calakan, pamutahiran anu cerdas sareng integrasi terpusat bakal janten trend pamekaran utama industri bungkusan dina sababaraha taun ka payun. Dina kontéks ieu, dina kamajuan industri médis modéren, pamutahiran alat-alat médis parantos kantos janten topik panilitian anu nampi perhatian. Dina dasar kumaha ngajantenkeun bungkusan médis langkung aman sareng langkung merenah, ditambah konsép perlindungan lingkungan parantos ningkatna bungkusan médis langkung bermakna. Dina waktos anu sasarengan, inteligensi bungkusan médis ogé parantos dilebetkeun dina agenda.

Bungkusan médis pinter parantos janten tren ngembangkeun industri. Anu tiasa ditingali nyaéta sajauh bungkus produk médis nyalira, kaamanan sareng ciri presisi tinggi na janten gelar ketat anu bungkus produk sanés henteu tiasa cocog. Dina kapamimpinan pamekaran téknologi sareng tren desain, Modernisasi kamanusaan, genah, sareng beurat enteng parantos janten manifestasi penting tina trend calakan bungkusan médis.

Salian ti desain struktur bungkus sareng matéri, bungkusan médis dumasar inpormasi éléktronik laun-laun ngawangun trend pangwangunan anu gancang, sareng panerapan bungkusan pinter dumasar-inpormasi kalebet kode QR, barkod, sareng labél éléktronik laun-laun nembus kana bungkus médis. industri. Ieu ogé dumasar kana metode akuisisi inpormasi anu cocog anu disayogikeun ku alat éléktronik pinter anu langkung sering dianggo.

Ayeuna mah nagara kuring masih keneh alit pikeun panilitian sareng produksi bungkusan médis anu pinter. Perlu kerja keras dina seueur faktor sapertos inovasi, panilitian sareng pamekaran pakakas manufaktur, hasil panilitian sareng pamekaran hasil, pengendalian biaya kemasan, sareng pamekaran pasar pikeun ngamajukeun pamekaran bungkusan pinter médis nagara abdi.

1111


Waktos Post: Sep-25-2019