Pameran Pasokan Rumah Sakit Internasional sareng Alat Médis

Pameran "Rumah Sakit Internasional sareng Paméran Alat Médis" di Dusseldorf, Jérman mangrupikeun paméran médis komprehensif anu kasohor di dunya. Éta diakuan salaku rumah sakit pangageungna sareng paméran peralatan médis, sareng dipeunteun ku skala sareng pangaruhna anu teu tiasa diganti. Tempat kahiji dina acara perdagangan médis dunya.

05
02
03
03

Unggal taun, langkung ti 5,000 perusahaan ti langkung ti 130 nagara sareng daérah ilubiung dina paméran, 70% diantarana ti nagara luar Jérman, kalayan total luas paméran 283.800 méter pasagi. Pikeun langkung ti 40 taun. MEDICA diayakeun unggal taun di Dusseldorf, Jérman, pikeun méréskeun sababaraha produk sareng jasa dina sagala bidang ti rawat rawat dugi ka rawat rawat inap. Produk anu dipamerkeun kalebet sadaya kategori konvensional alat-alat médis sareng pasokan, ogé téknologi inpormasi komunikasi médis, alat-alat mébel médis, téknologi pangwangunan lapangan médis, manajemén alat-alat médis, sareng sajeroning konférénsi éta, langkung ti 200 seminar, ceramah, diskusi sareng presentasi ogé diayakeun. Pemirsa target MEDICA nyaéta sadayana ahli médis, dokter rumah sakit, manajemén rumah sakit, teknisi rumah sakit, praktisi umum, tanaga laboratorium médis, perawat, paramédis, magang, fisioterapis sareng praktisi médis sanés. Éta ogé asalna ti sakumna dunya.

06
04

Pos waktos: Aug-28-2020